Ett tåligt mode för aktiviteter utomhus | Skytte i Halland

Ett tåligt mode för aktiviteter utomhus

”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” är det mest hatade uttrycket vid kalla och/eller blöta uteaktiviteter. Men bra utekläder gör onekligen upplevelsen mycket skönare! Det finns ett stort utbud av både snygga och praktiska utekläder. Det är inte längre töntigt att ha funktionella kläder och även de som inte vistas i naturen köper kläderna bara för att de är snygga.

Lager på lager

En av hemligheterna är att klä sig enligt lager-på-lager-principen. Om du har skalkläder och klär dig varmt undertill så kan du ha ytterkläderna under stora delar av året. Du behöver då bara anpassa lagren under utifrån vilket väder som erbjuds.

Skydd mot regn och vind

Uteaktivitet behöver inte alltid innebära att natur är inblandad – det kan lika gärna vara långpromenader i storstäder. Men regnar gör det överallt och även under stadsvandringar behöver du ha regnkläder. Då finns det funktionella och snygga regnjackor att använda.

Ytterkläder för aktiviteter

Du vill ha kläder som är lätta att röra sig i och inte hindrar dig i dina aktiviteter. Olika aktiviteter kräver olika kläder. Fundera på vad du oftast kommer göra och om du har en speciell hobby. Klicka dig vidare här för att få inspiration.